متاسفانه اين روزها وارونه جلوه دادن و تفسير دلخواه سخنان افراد توسط برخي تارنماها و شبهرسانهها نظير تابناک به امري عادي مبدل شده است. تارنماي تابناک که گفته ميشود با مافياي قاچاق سيگار در ارتباط بوده و گردانندگان آن از معرفي خود به مردم واهمه دارند، در اقدامي که مشي و روش هميشگي شبهرسانههاست، با انعکاس و تفسير دلخواه خود سعي نموده اينگونه القا نمايد که رياست مجمع کانون اتومبيلراني نوعي شغل تلقي ميشود. اين در حالي است که جهت اطلاع عموم بايد يادآور شد رياست يا عضويت در مجامع شرکتها و موسسات، شغل تلقي نميشود. اما پيرامون هويت و منابع مالي تارنماي تابناک که در ميان مردم مطرح است، چند پرسش اساسي را اعلام مينمايم. اميدوارم اينبار گردانندگان اين تارنما شجاعت پاسخگويي داشته باشند.
1) چرا سايت تابناک درباره قاچاق سيگار که از بزرگترين معضلات کشور است، افشاگري و اطلاعرساني نميکند؟ شايد به اين دليل است که شنيده شده گردانندگان اين سايت به نوعي خود در اين امر دخيل هستند. اين پرسشي است که گردانندگان تابناک تاکنون از شفافسازي و پاسخگويي به آن خودداري کردهاند.
2) سايتهاي خبري علاوه بر هزينههاي تحريريه، نيازمند بودجه قابل توجهي براي پشتيباني فني، اجاره فضاي وب و پهناي باند هستند. حال اين پرسش مطرح ميشود که هزينههاي سايت تابناک را چه کساني تامين ميکنند و عوامل و دستاندرکاران آن کيستند؟ آيا واقعا گردانندگان اين سايت نميخواهند خود را به مردم معرفي کنند؟ آنها از چه نگران هستند؟ پس وحشت و واهمه آنان از معرفي خود در جامعه، چيست؟
اميد است گردانندگان سايت تابناک به اين دو پرسش مهم پاسخ دهند و اعلام کنند که آيا بالاخره با مافياي قاچاق در ارتباط هستند يا خير؟ و اين که آيا پنهان ماندن چهره آنها با تخلفات، جرايم و سوابق ثبت شده اين افراد مرتبط است يا دليل ديگري دارد؟
در پايان تاکيد ميشود با وجود آن که باج گرفتن و باج دادن امري اشتباه و شيوهاي ناپسند است، اما گردانندگان سايت تابناک تاکنون چندينبار با هدف باجگيري، پيشنهاد درج آگهي را با کانون اتومبيلراني در ميان گذاشتهاند ولي همواره با پاسخ منفي مواجه شدهاند و خواهند شد.
/115
انتهای پیام/